NVC Bli medlem Forum Valpeliste

Hva skjer nær deg?

Husk å gå inn på ditt distrikts side (fylke velges i meny til høyre) for å se hvilke aktiviteter som skjer der du bor!

Klubbartikler

NVK klubbartikler

Hovedsponsorer

Troll Hundefor AS - Perfekt for en aktiv hund
Aluconsult
Jakt

Garmin logoer sortblaa

Samarbeidspartnere

Hunden.no - Der hundefolk møtes

For andre gang i historien arrangerer NVK avd. Rogaland egen apportprøve. Stedet er Horve like utenfor Stavanger og datoen er 3-4. juli. Du er hjertelig velkommen og vi setter spesielt stor pris på om noen utenfor Rogaland tar turen bortom oss, etter at vi har foretatt årvisse sjørøver-raid til andre distrikt og rasket med oss det som finnes av premier.

Prøven arrangeres som sagt 3-4. juli, opprop kl. 09.00 begge dager. Det er gode overnattingsmuligheter innendørs med bad og dusj på alle rom.

Vi har kjøkken og storstue og ved behov setter vi opp et stort party-telt ute. Vi griller både fredag og lørdag kveld og premieutdelingen tar vi på lørdagskvelden. Overnatting koster 200 kroner pr. pers pr. natt. Familier kan leie et firemannsrom for 1000 kroner hele helgen. 100 kroner pr. natt for telt/campingbil eller vogn. 

Vi arrangerer en familievennlig prøve med konkurranser for barn, kanopadling, kiosk og hoppeslott. Alle øvelser er i kort gangavstand fra der vi bor så når du først har kommet til Horve kan du la bilen stå hele helgen, med de muligheter det innebærer :-)

Dommere i år blir Ove og Birthe Myhre.

Prøveleder er Kjetil Kristiansen, tlf. 906 47 638 / kjetkr4@online.no 

Startkontigent 300 kroner + evnt. 150 kroner i viltavgift. Kontonr: 6352.05.01470

Klikk her for å se kart og kjørerute

Du er hjertelig velkommen! Vel møtt!

Bjorgogyoko

Fjorårets vinnere i AK og UK, Bjørg Vaage og Oddrun Runde.

 

 

 
 
© Norsk Vorstehhundklubb | Boks 361 | 1702 Sarpsborg | E-post: post@vorsteh.no | Tekniske spørsmål: webredaksjon@vorsteh.no
Skygge
Utviklet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.